rss

F1: Raikkonen si Massa raman la Ferrari si in 2009

  1. 01/09/2008
  2. Tags: Felipe massa, Ferrari, Formula 1, Kimi raikkonen, Luca di montezemolo
    Vezi toate fotografiile (1)


    Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo,  a anuntat ca Scuderia va pastra aceeasi linie de piloti si pentru sezonul viitor, punand, astfel, capat zvonurilor conform carora Fernando Alonso i-ar lua locul unui Kimi Raikkonen ce pare din ce in ce mai obosit.

    "Am auzit despre criticile care i se aduc lui Kimi, insa cateva curse slabe nu inseamna ca se afla intr-o criza", a spus italianul. Poate ca multa lume a fost surprinsa de vorbele lui Montezemolo, insa finlandezul nu a fost deloc surprins de increderea pe care acesta i-o acorda. "Din punctul meu de vedere nimic nu s-a schimbat. Am avut intotdeauna un contract", a spus Raikkonen.

    Anuntul a fost facut cu ocazia vizitei lui Luca di Montezemolo la circuitul Monza, pentru a vedea echipa la lucru in ultima zi de teste. Presedintele Ferrari a profitat de prezenta la circuitul italian pentru a il felicita pe Fernando Alonso si chiar pe Lewis Hamilton, principalul rival al pilotilor Scuderiei.

    De asemenea, Montezemolo l-a laudat pe Felipe Massa pentru forma sa de zile mari, insa nu l-a uitat nici pe cel mai bine platit pilot al momentului. "Nimeni nu ar trebui sa uite cine este Campionul Mondial (Kimi Raikkonen - n.r.), dupa ce a facut ceea ce nimeni nu ar fi crezut, castigand titlul in primul sau an alaturi de Ferrari. Kimi este motivat si trebuie sa muncim din greu pentru a il ajuta sa aiba rezultate mai bune, in special pe aceste circuite noi care mie nu-mi plac si nu fac cinste Formulei 1: nu poti sa depasesti si in noua din 10 cazuri invinge cel care pleaca din pole-position", a mai spus Montezemolo.
    Vizualizari: 1019