rss

F1: Raikkonen prefera sa alerge noaptea

  1. 26/09/2008
  2. Tags: Ferrari, Kimi raikkonen
    Vezi toate fotografiile (1)


    Kimi Raikkonen a declarat ca nu este deloc deranjat de ora la care se disputa Marele Premiu al Singapore, primul concurs din istoria F1 care se desfasoara noaptea. "Inca nu mi-am schimbat programul de somn si deocamdata o sa mai astept sa vad cum merg lucrurile", a spus pilotul Ferrari. "Este o cursa de noapte, dar nu este la miezul noptii. Este mai mult o cursa de seara, ceea ce inseamna ca o sa ma port ca intr-un weekend normal. O sa ma culc si o sa ma trezesc atunci cand simt nevoia. Imi plac serile mai mult decat diminetile, deci din acest punct de vedere cursa asta mi se potriveste".

    In ceea ce priveste situatia din clasament, Raikkonen pare ceva mai "aliniat" la dorintele echipei, care i-a sugerat in repetate randuri ca este bine sa il sustina pe Felipe Massa in lupta pentru titlu, dupa ce el a cazut la 20 de puncte in spatele acestuia.

    "Cel mai important lucru este ca Ferrari vrea sa castige ambele titluri si vom vedea care este cea mai buna cale pentru a indeplini acest obiectiv", a mai spus Campionul Mondial, care insa a completat: "Nu imi fac griji pentru nimic, incerc sa ma simt bine pe circuit si sper sa si castig cateva curse. Atat timp cat mai am sanse la titlu, chiar daca, admit, acum sunt foarte mici, o sa trag cat pot de tare".
    Vizualizari: 845