rss

F1: Piquet sub presiune

  1. 02/05/2008
  2. Tags: Nelson piquet
    Vezi toate fotografiile (1)
    De cand a fost cooptat in echipa Renault F1, Nelson Piquet jr., desi a luat startul in patru curse, nu a reusit sa confirme increderea pe care francezii i-au acordat-o, aflandu-se inca la cota zero puncte.

    Directorul Sportiv al celor de la Renault, Steve Nielsen, spera ca Piquet va uita problemele de pana acum si in Marele Premiu al Turciei de saptamana viitoare va obtine un rezultat satisfacator.

    Brazilianul in varsta de 22 de ani a reusit la ultimul Grand Prix disputat (Barcelona, Spania) sa se califice pentru prima data in cea de-a treia sesiune de calificari, asa numita Q3, insa cursa propriu-zisa a fost un alt dezastru pentru tanarul pilot.

    Piqut jr. a iesit in decor, apoi, in cursa disperata de a recupera locurile pierdute, s-a acrosat cu monopostul Toro Rosso pilotat de Sebastien Bourdais.

    "Cred ca vina i-a apartinut lui Bourdais, dar Nelson nu ar fi trebuit sa fie pe locurile din spate. Inca asteptam sa faca o cursa buna si speram ca aceasta sa fie viitoarea", a concluzionat Steve Nielsen.
    Vizualizari: 790