rss

F1: Pesimism la McLaren Mercedes

  1. 23/03/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Mclaren mercedes, Norbert haug
    Vezi toate fotografiile (1)


    Duminica viitoare (29 martie) se va da startul intr-un nou sezon de Formula 1 si, pe masura ce ne apropiem de prima cursa din 2009, ajung la noi informatii care mai de care mai surprinzatoare. Ultima surpriza vine de la Norbert Haug, care a recunoscut zilele acestea ca monopostul McLaren Mercedes de anul acesta are, inca, multe probleme.

    Germanul a spus ca Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen, cei doi piloti ai echipei, au mari sanse sa plece din spatele grilei de start in Marele Premiu al Australiei, iar o victorie este greu de crezut ca poate fi la indemana lor.

    "Judecand dupa rezultatele obtinute in teste, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca in Melbourne ne vom afla in ultima treime pe ordinea de start. Este clar ca mai avem mult de lucru, insa avem nevoie de timp si abia la sosirea in Europa, poate si mai tarziu, vom fi cu adevarat competitivi", a spus presedintele diviziei de motorsport a Mercedes-Benz.

    Pesimismul lui Haug este impartasit atat de Hamilton si Kovalainen, cat si de boss-ul echipei, Martin Whitmarsh, care au admis ca McLaren Mercedes nu va porni ca favorita in sezonul 2009, desi anul trecut a cucerit titlul la piloti si a fost la un pas de "coroana" constructorilor.
    Vizualizari: 902