rss

F1: Mercedes nu va prelua McLaren

  1. 17/09/2008
  2. Tags: Formula 1, McLaren, Mclaren mercedes, Mercedes, Ron dennis
    Vezi toate fotografiile (1)


    Inca de cand cele doua companii si-au asociat numele in Formula 1, au persistat zvonurile conform carora Mercedes doreste preluarea actiunilor McLaren. Aproape lunar in ultima vreme, stirile de ultima ora ne aduceau vesti proaspete despre ambitia germanilor de a calca pe urmele rivalilor de la BMW, concurand cu propria echipa, 100% sub controlul Mercedes, in Marele Circ.

    Evident, preluarea nu s-a adeverit niciodata si zvonurile au ramas neconfirmate sau, dimpotriva, neinfirmate. Pana astazi, cand Ron Dennis, satul de speculatiile din jurul echipei pe care o conduce, a declarat raspicat ca nu se pune problema ca numele McLaren sa dispara din Formula 1. "Lucrurile sunt bune asa cum sunt acum. In fiecare an discutam impreuna planurile si ne intelegem in legatura cu orice situatie", a spus Dennis intr-un interviu acordat cotidianului italian Corriere della Sera.

    Norbert Haug, responsabilul cu activitatile Mercedes in sporturile cu motor, a exclus si el posibilitatea ca producatorul german sa acapareze intreaga echipa. "Nu se pune problema cate actiuni detine fiecare. Conteaza cate puncte ai la finele anului si pana acum avem multe puncte pentru bani putini - pentru un fabricant de automobile", a spus Haug.
    Vizualizari: 785