rss

F1: Kubica vrea sa fie ajutat mai mult

  1. 10/09/2008
  2. Tags: Bmw sauber, Formula 1, Robert kubica
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa un inceput de sezon formidabil, Robert Kubica a intrat incet-incet in umbra, lasandu-l chiar pe coechipierul sau, Nick Heidfeld, sa straluceasca in cateva curse. Ultima isprava de acest gen s-a intamplat weekend-ul trecut la Spa Francorshamps, in Belgia, cand Heidfeld a terminat pe trei, obtinand locul doi la masa verde, in timp ce pilotul polonez s-a clasat al saselea.

    Insa Kubica acuza din ce in ce mai vehement echipa BMW Sauber ca si-a intors fata spre german, uitand, practic, ca in echipa mai este si el. Conform declaratiilor polonezului, echipa il favorizeaza pe Heidfeld si asta s-a vazut cel mai bine vineri, inaintea Marelui Premiu al Belgiei, cand Robert Kubica a folosit cuvinte grele la adresa mecanicilor dupa ce a constatat ca masina sa nu a fost corect setata.

    "Echipa il ajuta foarte mult pe Nick. Sper ca vor incepe sa lucreze putin si pentru mine, pentru ca in ultimele patru curse am avut impresia ca au dormit", a spus pilotul de 23 de ani. Robert Kubica s-a aflat pentru putin timp in fruntea clasamentului general si a fost numit revelatia sezonului, insa in ultimele cinci curse abia a reusit sa stranga 12 puncte.

    Daca lucrurile stau chiar atat de rau cum spune polonezul, atunci intelegem de ce a refuzat oferta pe cinci ani venita din partea BMW Sauber...
    Vizualizari: 931