rss

F1: Kubica continua atacurile impotriva propriei echipe

  1. 28/11/2008
  2. Tags: Bmw sauber, F1, Formula 1, Robert kubica
    Vezi toate fotografiile (1)


    A aratat ca are talent si inteligenta atunci cand se afla la volan, insa incep sa ma indoiesc ca Robert Kubica este chiar atat de "destupat" la minte cum il considera multi si cum credeam si eu, pana mai ieri. Pentru ca, oricat mi-as chinui materia cenusie, nu inteleg de ce continua sa isi critice echipa...

    Nu spun ca n-are dreptatea lui, dar daca este atat de nemultumit, de ce si-a prelungit contractul cu BMW? De ce continua sa isi atace echipa, de sprijinul careia va avea mare nevoie in viitor?

    Polonezul a avut un sezon 2008 extraordinar, a castigat o cursa, s-a aflat pentru o perioada in fotoliul de lider al clasamentului general si a pastrat sanse la titlu pana in ultima parte a campionatului. Apoi au aparut nemultumirile si a inceput sa isi acuze echipa ca nu il mai sustine, ca toate eforturile lor se concentreaza asupra lui Nick Heidfeld, coechipierul sau. In acest context, Kubica a avut cateva evolutii foarte slabe in ultimele curse si a terminat sezonul in pozitia a patra, in spatele lui Lewis Hamilton, Felipe Massa si Kimi Raikkonen.

    Desi va alerga si in 2009 alaturi de BMW Sauber, pilotul de 23 de ani continua tirada impotriva echipei, in loc sa cada la pace pentru a putea spera la un sprijin neconditionat anul viitor. Si, desi campionatul s-a terminat, Robert Kubica continua sa le reproseze mecanicilor ca nu il sustin.

    "In ultimele doua-trei luni am avut sentimentul ca eu si echipa nu mai urmarim acelasi scop", a declarat el intr-un interviu pentru Formula 1 Race Report. In acelasi interviu, Kubica a afirmat ca, dupa parerea lui, tactica echipei a vizat spre finalul sezonului 2008 consolidarea locului trei in clasamentul constructorilor, distrugandu-i, astfel, orice sansa la cucerirea titlului la piloti.
    Vizualizari: 948