rss

F1: Honda si-a lansat noul monopost RA108

  1. 23/01/2008
  2. Tags: RA108, Rubens Barrichello
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pilotul brazilian al echipei Honda, Rubens Barrichello, a efectuat in aceasta dimineata, la Valencia, primele tururi de circuit la volanul noului monopost RA108.

    Dupa un sezon 2007 dezamagitor, oficialii echipei spera ca noua masina sa le permita sa revina la forma pe care au avut-o in 2006, atunci cand Honda a fost o adevarata amenintare pentru Ferrari si McLaren.

    Presedintele Honda Racing, Nick Fry, a declarase la sfarsitul anului trecut: "Cu siguranta vom avea urcusuri si coborasuri in sezonul viitor, este ceva inevitabil. Dar, nu vad nici un motiv care sa ne impiedice sa redevenim ce am fost la finele lui 2006. Echipa are acelasi staff, oameni cu experienta, iar progresul noii masini pare promitator.

    Este clar ca nu stim unde sunt celelalte echipe, dar nu cred ca este irational sa gandim ca putem reveni acolo unde eram in urma cu doi ani - adica sa luam startul increzatori ca putem obtine puncte".

    Noul Honda RA108 va fi testata pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia pana la sfarsitul saptamanii, dupa care, pe 29 ianuarie, va fi lansata oficial la fabrica echipei de la Brackley.
    Vizualizari: 818