rss

F1: Honda F1, din nou in carti

  1. 14/02/2009
  2. Tags: Bruno senna, F1, Formula 1, Honda, Jenson button, Ross Brown
    Vezi toate fotografiile (1)


    Conform ultimelor zvonuri care circula in presa internationala de specialitate, se pare ca echipa de Formula 1 Honda s-a salvat de la retragere si urmeaza sa il vedem din nou la lucru pe Jenson Button, cu ocazia Marelui Premiu al Australiei, prima cursa a sezonului. Mai corect spus, echipa care s-a intitulat pana anul trecut Honda F1 (facilitatile, o parte din angajati si infrastructura) a fost salvata, intrucat producatorul japonez nu a revenit asupra deciziei de a se retrage din Marele Circ.

    Insa in soapta se vorbeste ca boss-ul echipei, Ross Brawn, si-a strans toti colaboratorii la sediul din Barkley al echipei si i-a anuntat ca vor lua parte la inca un sezon de Formula 1, ca echipa privata. Circula vorba ca monoposturile vor fi motorizate in 2009 de Mercedes-Benz, iar Jenson Button va face echipa cu debutantul Bruno Senna.

    Evident ca nici aducerea nepotului fostului mare campion brazilian, Ayrton Senna, nu este intamplatoare, tanarul de 25 de ani fiind recomandat de un sponsor puternic.

    "Antrenamentul merge bine si sper sa am ocazia sa arat asta peste cateva saptamani. Tin pumnii stransi in speranta ca voi fi pe grila la Melbourne", a spus Jenson Button, care a participat recent la un maraton de 10 kilometri desfasurat in suburbiile Londrei.
    Vizualizari: 927
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »