rss

F1: Hamilton vrea in spatiu

 1. 03/12/2008
 2. Tags: F1, Formula 1, Lewis Hamilton
  Vezi toate fotografiile (1)


  In ultima vreme se zvoneste ca proaspatul Campion Mondial Lewis Hamilton si-a fixat ca principal obiectiv in viata privata o plimbare in spatiu. Nu singur, ci alaturi de inca trei membri ai familiei si de prietena sa, Nicole Scherzinger - solista de la PussyCat Dolls.

  Lewis considera ca acesta este cel mai potrivit mod de a le multumi celor patru pentru sprijinul pe care i l-au acordat de-a lungul celui mai dificil sezon al sau (din cele doua...) in Formula 1. Adevarat sau nu, cert este ca oficialii McLaren Mercedes au sarit imediat sa nege aceste informatii. "Putem confirma ca Lewis nu se gandeste si nu s-a gandit niciodata sa cumpere bilete pentru o calatorie in spatiu", a spus un purtator de cuvant al echipei la care activeaza britanicul.

  Totusi, daca zvonurile se vor adeveri, Hamilton va pleca in spatiu in 2010 si va calatori la bordul unei aeronave ultra-exclusiviste apartinand nou infiintatei linii aeriene Virgin Galactic. Cel mai tanar campion din istoria competitiilor de Formula 1 ar urma sa scoata din buzunar circa 1 milion de dolari pentru cinci bilete.
  Vizualizari: 708