rss

F1: Hamilton, mai implicat ca niciodata

  1. 18/02/2009
  2. Tags: Formula 1, Hamilton
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lewis Hamilton spune ca este mai implicat ca niciodata in Formula 1, dat fiind ca se confrunta cu inceputul de sezon, in care va incerca sa isi pastreze coroana.

    Pilotul McLaren a devenit anul trecut cel mai tanar campion de Formula 1 al tuturor timpurilor si va incepe sa-si apere titlul luna viitoare in Australia.

    Hamilton admite ca faptul ca a castigat campionatul nu a fost uitat, dar sustine ca munceste mai mult ca niciodata  pentru a mai castiga un titlu.

    "Castigarea Campionatului Mondial din Brazilia pare foarte departe acum -  lucrurile se intampla atât de repede în Formula 1, chiar si cand nu esti pe circuit", a spus Hamilton pe site-ul oficial al Formulei 1. "Ca sa fiu sincer, eu nu prea ma percep ca si campion mondial inca.”

    "In mod evident, devenind campion nu inseamna ca mi s-au luat  greutatile de pe umeri, dar nici nu acord foarte mare importanta acestui aspect: doar ca imi petrec fiecare clipa concentrandu-ma pe 2009, imbunatatindu-mi conditia fizica, lucrand cu echipa si testand masina. Sunt mai implicat ca niciodata."

    Britanicul, al carui sef de echipa, Ron Dennis va iesi din echipa inainte de prima cursa a sezonului, a spus ca nu se asteapta la modificari semnificative in interior in ciuda faptului ca Martin Whitmarsh este cel care va prelua carma activitatilor sportive.

    Cu toate acestea Hamilton asteapta oricum ca schimbarea sa fie benefica pentru echipa.

    "Ii cunosc pe Ron si pe Martin foarte bine. Si sunt sigur ca schimbarea de la varful echipei ne va aduce numai beneficii", a spus Hamilton.

    "Aceasta schimbare ii va permite lui Ron sa faca un pas inapoi si sa se concentreze asupra functionarii intregului grup si ii va permite de asemenea lui Martin sa se implice total in activitatea echipei de Formula 1.”

    "Stiu ca o multime de oameni vor fi cu ochii pe Martin o data ajunsi in Australia, dar e un tip grozav, cu adevarat profesionist si pe deplin devotat. Stiu ca va face o treaba foarte buna."

     

    Vizualizari: 721