rss

F1: Hamilton a castigat cu noroc

  1. 02/06/2008
  2. Tags: Peter sauber
    Vezi toate fotografiile (1)
    Victoria lui Lewis Hamilton din Monte Carlo continua sa faca furori. De data aceasta, cei de la BMW Sauber au iesit in evidenta prin declaratiile lor.

    Astfel, Peter Sauber, fondatorul echipei Sauber F1, care in prezent mai detine doar cateva actiuni la echipa germano-elvetiana, a spus ca Hamilton a castigat in Monaco numai gratie unui mare noroc. Intr-un articol aparut in publicatia Blick, Sauber, acum in varsta de 64 de ani, scrie despre pilotul McLaren Mercedes ca a avut parte de un noroc imens in trei randuri, prima data in turul sase, cand acesta a lovit cu roata dreapta spate barierele de pe marginea pistei.

    "Faptul ca suspensiile nu au fost atinse a fost noroc chior. Din nou a fost noroc pentru ca incidentul s-a petrecut spre finalul tururlui, nu la inceput, altfel ar fi pierdut mult mai mult timp ruland pe pana pana sa intre la boxe. Pe urma a putut sa adopte o strategie mai buna decat ceilalti concurenti, iar intrarea safety car-ului a anulat, practic, handicapul de timp pe care il avea fata de cei din fata sa", a explicat Peter Sauber, care a conchis: "A avut noroc chior de trei ori la rand".
    Vizualizari: 663