rss

F1: Glock, retrogradat 10 pozitii pe grila de start la Melbourne

  1. 15/03/2008
  2. Tags: Glock, Webber
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pilotul german de la Toyota, Timo Glock, a fost retrogradat cu 10 pozitii pe grila de start pentru Marele Premiu de Formula 1 al Australiei de la Melbourne.

    In prima instanta, comisarii de cursa il penalizasera pe Glock cu 5 pozitii dupa ce mecanicii team-ului japonez au fost nevoiti sa-i inlocuiasca cutia de viteze a monopostului TF108.

    Ulterior insa, Glock a mai fost retrogradat inca 5 locuri pe grila din cauza ca l-a blocat pe australianul Mark Webber (Red Bull Racing) in timpul calificarilor de astazi.

    Potrivit noilor reglementari FIA, o cutie de viteze trebuie folosita in cel putin patru curse consecutive, inclusiv in zilele de sambata si duminica, insa echipa lui Glock a fost nevoita sa o schimbe in urma unor probleme ivite in timpul sesiunii de antrenamente din aceasta dimineata.

    Glock a avut un debut bun la echipa japoneza, terminand calificarile pe locul 9. In urma penalizarii, germanul va lua startul de pe pozitia a 14-a.

    De asemenea, Jarno Trulli, Nico Rosberg, Giancarlo Fisichella si Jenson Button au fost nevoiti sa dea explicatii de ce au stabilit cei mai buni timp ai lor sub steag galben, insa toti au scapat doar cu avertisment.

    Vizualizari: 842
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »