rss

F1: FIA sustine masurile de taiere a costurilor

  1. 28/02/2009
  2. Tags: buget, Costuri, Fia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Introducerea unei buget strict in Formula 1 este considerata a fi parte a noilor propuneri de taiere a costurilor care urmeaza sa fie luate in considerare de catre Consiliul FIA World Motor Sport luna viitoare.

    FIA a anuntat vineri, ca este esential sa continue masurile "radicale" de taiere a costurilor pana in 2010, tocmai pentru a asigura supravietuirea echipelor independente care exista in acest moment si pentru a le incuraja pe cele noi sa intre in acest sport.

    In conditiile unui climat economic mondial care se deterioreaza permanent FIA vrea sa ajute la reducerea bugetelor necesare echipelor pentru a le putea ajuta sa supravietuiasca.

    Un astfel de scenariu nu ar ajuta doar la asigurarea unui viitor mai bun pentru echipe ca Honda Racing, care va fi in cautarea unui cumparator pentru 2010, dar, de asemenea, si pentru cele noi precum USF1 care vor intra in Formula 1 in acelasi an.

    FIA a declarat vineri: "Avand in vedere conditiile economice dificile, care continua sa afecteze atat sponsorii Formulei 1, cat si majoritatea producatorilor de autoturisme, FIA pregate?te propuneri radicale pentru anul 2010.”

     

    Vizualizari: 893
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »