rss

F1: Fardan, primul pilot arab in F1?

  1. 13/08/2008
  2. Tags: Formula 1, Hamad al Fardan
    Vezi toate fotografiile (1)


    Ca banii dicteaza in Formula 1, se stie. Ca pilotii sunt alesi acum in functie de banii pe care ii aduc, nicidecum pe masura talentului, se stie. La fel de bine cunoscut este faptul ca in tarile arabe se invart foarte multi bani... Ca atare, nu cred sa mai mire pe cineva posibilitatea de a avea un pilot arab in cockpitul unui monopost de Formula 1.

    Iar cel mai aproape de a deveni primul pilot arab din F1 pare sa fie Hamad Al Fardan. Pilotul de 21 de ani este originar din Bahrain - tara care gazduieste una dintre etapele Marelui Circ - si alearga in prezent in seria germana a competitiilor F3, dar si in GP2 Asia.

    Acesta a devenit cel mai sponsorizat pilot la aceasta categorie, ca urmare a parteneriatului incheiat saptamana aceasta cu Gulf Finance House. Printre sponsorii lui Hamad Al Fardan se mai numara si Gulf Air, o alta companie din Orientul Mijlociu.

    "Hamad are un talent innascut si are potentialul de a deveni un star national. In viitor ar putea chiar sa piloteze in Formula 1", a declarat Paul Jackson, Team Principal al echipei iSport. Si pun pariu ca numai valoarea sa il va aduce in Formula 1...
    Vizualizari: 782
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »