rss

F1: Ecclestone vrea pace cu Mosley

  1. 01/09/2008
  2. Tags: Bernie Ecclestone, Formula 1, Max mosley
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa un mic razboi, amenintari si cereri imperative de a demisiona, iata ca Bernie Ecclestone pare dornic sa se impace cu fostul sau prieten, presedintele FIA Max Mosley. Ecclestone a declarat pentru BBC ca toata lumea ar trebui sa uite scandalul sexual in care Mosley a fost implicat nu cu mult timp in urma.

    "Oamenii au ajuns la concluzia ca, orice s-a intamplat, este numai treaba lui Max. Au fost momente cand si eu i-am cerut demisia, dar acum nu vad de ce ar fi necesar un asemenea gest. Toti acesti oameni care nu vor sa il intalneasca vor disparea", a declarat Bernie Ecclestone.

    Max Mosley a fost una dintre cele mai evitate persoane din anturajul Marelui Circ ca urmare a acelui scandal, astfel ca presedintele FIA s-a tinut departe de paddock-uri o buna perioada de timp. Fostul avocat si-a luat, insa, inima in dinti si si-a anuntat prezenta la Marele Premiu al Italiei (14 septembrie).

    "Foarte bine, ii urez bun venit inapoi. Ar trebui sa revina si sa se poarte normal", a reactionat Ecclestone, care a mai spus ca spera ca Max Mosley, fiul lui Sir Oswald Mosley, liderul partidului fascist din Marea Britanie in anii 1930, sa ramana in memoria oamenilor pentru lucrurile bune pe care le-a facut pentru sport, si mai putin pentru orgia sexuala cu tenta nazista la care a participat impreuna cu cinci prostituate.

    "Cateodata mi se pare ca se baga in Formula 1 mai mult decat ar trebui, insa a facut foarte multe in ceea ce priveste siguranta pe sosele si alte lucruri de acest gen, despre care oamenii nu au auzit", a mai spus Ecclestone.
    Vizualizari: 873