rss

F1: Ecclestone vrea curse de noapte si in China si Coreea de Sud

  1. 25/03/2008
  2. Tags: Bernie ecclestone, formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa Malaezia, care din 2009 va organiza cursa de Formula 1 noaptea, Bernie Ecclestone vrea sa mai aduca China si Coreea de Sud in circuitul curselor de noapte.

    "Vom discuta cu reprezentantii din China si vom vedea ce rezolvam", a spus Ecclestone pentru agentia de stiri Bloomberg. In septembrie, Singapore va gazdui prima cursa disputata pe noapte din istoria Formulei 1, iar Coreea de Sud va debuta in calendarul F1 in 2010.

    "Evident, cand vom alerga in Coreea ar fi bine sa avem o cursa de noapte", a declarat englezul in varsta de 77 de ani, care este de parere ca o cursa asiatica desfasurata la lumina reflectoarelor aduce mai multa audienta pentru televiziunile din Europa.

    Boss-ul F1 a mai spus ca incearca sa-i convinga si pe australieni sa mute cursa la o ora in noapte, insa aici intampina ceva probleme, astfel ca nu este exclus ca Marele Premiu al Australiei sa dispara din calendarul competitional.

    Pe de alta parte, organizatorii Marelui Premiu din Malaezia stiu ca este necesar sa renunte la lumina naturala, ora 7 pm fiind cea mai vehiculata pentru startul cursei.
    Vizualizari: 720
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »