rss

F1: Ecclestone ar fi fericit sa-l vada pe Alonso la Ferrari

  1. 17/01/2009
  2. Tags: Bernie Ecclestone, F1, Fernando Alonso, Ferrari, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa luni intregi si sute de publicatii care vorbeau despre un posibil transfer al lui Fernando Alonso la Ferrari inca din aceasta iarna, sau cel tarziu din 2010, presa a inceput sa vuiasca despre un contract deja semnat intre spaniol si Scuderia.

    Mai exact, dublul campion de Formula 1 ar urma sa se alature celor de la Ferrari din 2011, cu un angajament pe trei ani. Dar nici aceste zvonuri nu au fost confirmate sau infirmate oficial de reprezentantii vreunei parti, astfel ca povestea continua.

    Atat intelegerea lui Felipe Massa, cat si cea a lui Kimi Raikkonen cu echipa italiana se incheie peste 2 ani si, desi cei doi au declarat ca venirea lui Alonso la Ferrari este doar o bomba de presa, Luca di Montezemolo si Stefano Domenicali nu au negat posibiliatea unei viitoare colaborari cu pilotul spaniol.

    Ultimul care vine sa toarne gaz peste aceasta poveste si asa foarte incinsa este chiar mogulul F1, Bernie Ecclestone, care a afirmat ca ar fi fericit sa il vada pe Fernando Alonso la Ferrari.

    "Fernando este, probabil, cel mai bun pilot din lume la ora actuala, si mi-ar placea foarte mult sa il vad la Ferrari. Cred ca este mai rapid decat Lewis (Hamilton - nr), Felipe (Massa - nr) si toti ceilalti", a spus britanicul. Cu siguranta ca aceasta declaratie nu il va lasa indiferent pe vanitosul Lewis Hamilton, proaspatul Campion Mondial...
    Vizualizari: 900