rss

F1: Coulthard va fi tatic

  1. 15/07/2008
  2. Tags: Karen minier
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa ce a rupt inima catorva fani cand a anuntat ca se va retrage la finele acestui sezon, David Coulthard rupe si inimile admiratoarelor care inca mai sperau sa-l revada "liber" pe scotian. Pentru ca pilotul in varsta de 37 de ani va deveni tata, pentru prima oara in viata, spre sfarsitul acestui an.

    Coulthard este logodit cu Karen Minier, fost corespondent TV al postului francez TF1 pentru cursele de F1. Evident, toata lumea a facut legatura intre decizia lui de a renunta la curse si "cariera" de viitor tatic, insa pilotul Red Bull a tinut sa precizeze ca cele doua lucruri nu au nimic in comun.

    "Nu a fost un motiv hotarator, pentru ca multi piloti au copii si, totusi, continua sa alerge", a spus acesta.

    Scotianul a vorbit si despre succesorul sau la volanul monopostului Red Bull Renault, unde cele mai vehiculate nume sunt Sebastian Vettel si Fernando Alonso. "Locul ar trebui sa ii revina celui mai rapid tip disponibil. Ar putea fi Fernando Alonso; daca echipa l-ar putea aduce ar face treaba buna pentru ca a dovedit multe prin cele doua titluri pe care le-a cucerit. Dar, in caz ca nu este disponibil, atunci este absolut normal sa il ia pe Sebastian Vettel, care face parte deja din familia Red Bull, se descurca bine la Toro Rosso si, evident, vrea sa intre intr-o echipa mai mare", a mai spus David Coulthard, care anul viitor va fi doar consultant pentru Red Bull Renault.
    Vizualizari: 713
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »