rss

F1: Bruno Senna vrea in F1 in 2009

  1. 02/05/2008
  2. Tags: Ayrton senna, Bruno senna
    Vezi toate fotografiile (3)
    Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, decedat in 1994 in Marele Premiu de la Imola, este hotarat sa-i calce pe urme unhiului sau si sa devina unul dintre cei mai mari piloti care au activat vreodata in Formula 1.

    Pentru a isi atinge obiectivul, Bruno este decis sa faca pasul in Marele Circ in 2009. Brazilianul in varsta de 24 de ani se afla la al doilea sezon in GP2, iar in ultima cursa, disputata la Barcelona, a pornit de pe pozitia a patra pe grila si a terminat cursa pe treapta a doua a podiumului, aflandu-se pe prima pozitie in clasamentul general, la egalitate de puncte cu Alvaro Parente.

    "Evident, acesta este cel mai important an din cariera mea. Este acum ori niciodata. Daca ies campion in GP2 pot avea oportunitatea de a debuta in Formula 1 sezonul viitor", a declarat pilotul brazilian.

    Bruno
    a mai spus ca nu se teme sa urmeze drumul parasit de triplul Campion Mondial de F1, Ayrton Senna, in urma tragicului accident ce a avut loc cu 14 ani in urma la San Marino: "Masinile nu se compara cu cele de atunci. Vreau sa fiu in Formula 1 in 2009 sau 2010. Sunt destul de rapid pentru asta si in acest sezon vreau sa demonstrez tuturor acest lucru". Totusi, Bruno a admis ca mama sa, Viviane Senna, sora lui Ayrton, este ingrijorata de cariera pe care si-a ales-o.
    Vizualizari: 801