rss

F1: Bridgestone despre Bahrain

  1. 03/04/2008
  2. Tags: Bahrain, Bridgestone
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ca si in Australia si Malaezia, pilotii vor avea de infruntat temperaturi ridicate si in Bahrain. Acesta este un circuit foarte dur pentru frane, iar pista mai este si murdara de nisip.

    Este foarte important in Bahrain sa ai o tractiune cat mai buna, circuitul avand numeroase viraje stranse si linii drepte lungi .

    Dupa ce anul trecut Bridgestone a venit cu pneuri hard si medii, in 2008 japonezii vor aduce pentru cele 11 echipe gume medii si soft.

    In 2007, Felipe Massa a obtinut pole-ul folosind pneuri medii, iar victoria i-a revenit dupa ce a folosit in cursa o combinatie mediu-mediu-hard.

    "Bahrain este un circuit foarte interesant pentru noi", a spus Hirode Hamashima, responsabilul cu dezvoltarea pneurilor la Bridgestone Motorsport. "Conform datelor nostre, putem folosi aici pneuri soft si medii. Asta insemna ca echipele vor trebui sa stranga mai multe date despre gumele soft, care nu au mai fost utilizate in Bahrain la cursele precedente. Noi vom incerca sa ii ajutam pe toti sa aiba o tractiune cat mai buna".
    Vizualizari: 885
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »