rss

F1: Briatore crede intr-un viitor promitator pentru Renault

  1. 17/02/2009
  2. Tags: Formula 1, ING, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Flavio Briatore, seful Renault, este increzator in viitorul echipei Renault in Formula 1, în ciuda impactului survenit in urma  pierderii sponsorului principal, ING, la sfarsitul acestui an.

    Cu toate speculatiile care inconjoara Renault cu privire la viitorul lor in Formula 1, date fiind perspectivele financiare triste pentru fabricantii de masini, situatia echipei  nu a fost deloc ajutata de decizia ING de a pune capat implicarii sale in Formula 1.

    Cu toate acestea, Briatore ramane optimist si, in urma masurilor de taiere a costurilor, poate privi spre viitor cu incredere.

    "Pe parcursul ultimilor trei ani, echipa Renault si ING s-au bucurat de o relatie de succes care le-a adus multe  satisfactii", a declarat Briatore pe site-ul oficial al echipei.
    "ING a fost un partener entuziast si de incredere pentru Renault F1 din toate punctele de vedere. A  avut o adevarata poveste de succes si a devenit un brand recunoscut  in intreaga lume datorita unui program de sponsorizare  inovativ si proactiv.”
    "In orice caz, suntem constienti  de ceva timp ca, in urma climatului financiar actual, va rezulta o restructurare a acestui sport numit Formula 1.”

    Vizualizari: 697