rss

F1: Barrichello: recordmen sau... nu

  1. 22/04/2008
  2. Tags: Rubens Barrichello
    Vezi toate fotografiile (1)
    Rubens Barrichello este pe cale sa devina cel mai experimentat pilot din Formula 1. Brazilianul are la activ 256 de starturi in F1, tot atatea cate are si Ricardo Patrese, cel care detine acest record inca din 1993.

    Insa norocul lui Barrichello (spun "noroc" pentru ca este singura lui sansa sa ramana cu ceva in statistica acestui sport) este ca se afla inca in activitate, urmand ca in Marele Premiu al Spaniei de saptamana aceasta sa bifeze cea de-a 257 cursa. Sau poate nu...

    "Rubens va sarbatori la 11 mai, la Marele Premiu al Turciei", se arata intr-un comunicat al echipei Honda, care vine sa puna punct speculatiilor si dorintei brazilianului de a sarbatori inca de la viitorul Mare Premiu. Si asta nu pentru ca echipa sa nu il sustine, dar toata neintelegerea are punctul de plecare acum multi ani, in 1994.

    Atunci, la Imola, a avut un accident in calificari si nu a participat in cursa. Pe lista indoielilor mai figureaza Marele Premiu al Belgiei din 1998, cand Barrichello a luat startul initial dar a fost implicat intr-un accident si la re-start nu s-a mai aflat pe grila si Spania si Franta 2002, cand a fost lovit de probleme inaintea tururilor de incalzire, desi se aliniase pe grila de start.

    Ca atare, anualul "Grand Prix Guide" releva ca Rubens Barrichello nu va "implini" 257 de curse in Spania sau Turcia, ci mai degraba in Monaco, la finele lunii mai.
    Vizualizari: 810