rss

F1: Barrichello este dorit de doua echipe

  1. 28/02/2009
  2. Tags: Rubens Barrichello, USF1
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa o iarna intreaga in care nu a stiut ce ii rezerve viitorul si a stat cu sufletul la gura cu gandul ca ar putea ramane fara un volan in F1 dupa retragerea Honda, Rubens Barrichello are motive sa spere. In ultima vreme se zvoneste ca nu una, ci doua echipe sunt interesate de serviciile brazilianului.

    Pare uimitor avand in vedere performantele slabe ale acestuia, insa multa lume pune accent pe experienta sa, foarte folositoare cand vine vorba de pregatirea unui monopost pentru curse.

    Una dintre echipele care si-au anuntat interesul pentru pilotul de 36 de ani este chiar Brackley, fosta Honda F1. Desi, initial, se vorbea despre aducerea lui Bruno Senna, experienta lui Barrichello pare sa cantareasca destul de greu in alegerea pilotului care va face pereche cu Jenson Button.

    In acest timp, de partea cealalta a Atlanticului, USF1 a lasat sa scape informatia cum ca veteranul cu peste 270 de Mari Premii la activ ar fi unul dintre pilotii doriti in randul echipei. "Avem nevoie de o persoana experimentata, care sa ne ofere toate informatiile de care avem nevoie in primii doi ani. Un nume este Rubens Barrichello, cu siguranta", a spus Peter Windsor, unul dintre fondatori si Director Sportiv al USF1.

    Cu siguranta, Barrichello are un fan infocat acolo sus!
    Vizualizari: 981