rss

F1: Atitudinea lui Hamilton deranjeaza

  1. 16/09/2008
  2. Tags: Formula 1, Lewis Hamilton, Timo glock
    Vezi toate fotografiile (3)


    La numai o saptamana dupa penalizarea din Belgia, Lewis Hamilton revine cu un nou rol negativ in lumina reflectoarelor. In urma Marelui Premiu al Italiei, unde a fost implicat in cateva dueluri la limita, britanicul a fost acuzat de catre ceilalti piloti participanti la cursa pentru stilul sau "urat" de a pilota.

    "Au fost cateva manevre pe care nu trebuia sa le faca si pe care le-a repetat cu Glock si Webber. Asta este stilul lui de a concura", a spus Fernando Alonso, unul dintre pilotii incurcati de Hamilton. Insa si mai suparat decat spaniolul s-a dovedit Timo Glock, germanul care alearga pentru Toyota. "Nu stiu ce-a fost in capul lui. Eram chiar langa el dar nu mi-a lasat loc. Cateodata piloteaza de parca ar fi singur pe pista. Data viitoare cand o sa ne intalnim pe pista o sa ma port exact la fel ca el", a amenintat Glock.

    Lista pilotilor agasati de stilul periculos al lui Lewis Hamilton nu se opreste aici. Monopostul lui Mark Webber a fost atins de un Hamilton mult prea bataios in chiar prima sicana, in timpul unui atac roata la roata. "M-am asigurat ca am acoperit partea de pista dinspre interior, insa nu am vrut sa raman pe partea uda si sa risc sa nu iau virajul", a explicat Hamilton, liderul clasamentului general cu numai un punct avans in fata lui Felipe Massa.

    Pe de alta parte, deloc deranjat de reactiile pe care le-a starnit in randul colegilor, pilotul McLaren Mercedes a declarat ca, daca ar fi plouat pe parcursul intregii curse, victoria ar fi fost a lui.

    Vizualizari: 865
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »