rss

F1: Alonso, cel mai bun pilot din 2008

  1. 03/02/2009
  2. Tags: F1, Fernando Alonso, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)


    Desi a terminat la aproape 40 de puncte in spatele lui Lewis Hamilton, Fernando Alonso este "cel mai bun pilot din Formula 1 in 2008" in viziunea lui David Coulthard, Bernie Ecclestone si Rafael Nadal.

    Prezent in Spania pentru Zaragoza Motor Show Festival, scotianul recent "pensionat" din activitatea de pilot in F1 considera ca fostul Campion Mondial este cel mai bun pentru ca, desi monopostul Renault a fost departe de performantele bolizilor McLaren Mercedes si Ferrari, Alonso a luptat pana in ultima clipa si chiar a reusit doua victorii spre finalul sezonului.

    Bernie Ecclestone, care s-a declarat in repetate randuri un sustinator al pilotului spaniol, impartaseste si el opinia lui Coulthard. "Alonso este unul dintre cei mai buni piloti din lume si intr-o zi isi va demonstra calitatile cu Ferrari", a spus britanicul cu ocazia unei vizite in Valencia.

    Un alt fan special al pilotului in varsta de 27 de ani este conationalul sau, tenismenul Rafael Nadal. "Ferrari ar trebui sa aiba cel mai bun pilot din lume si acesta este Fernando", a declarat cel care tocmai si-a trecut in palmares victoria in Australian Open.

    Sunt curios ce are de spus Hamilton despre asta...
    Vizualizari: 845