rss

F1: Alonso ameninta cu retragerea!

  1. 03/12/2008
  2. Tags: F1, Fernando Alonso, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)


    Solutiile pe care FIA le propune pentru reducerea costurilor in motorsport nu fac altceva decat sa enerveze sportivii si echipele, care ameninta care mai de care cu retragerea daca masurile vor fi puse in practica.

    Dupa ce Sebastien Loeb s-a suparat si a declarat ca paraseste Campionatul Mondial de Raliuri daca va fi obligat sa alerge pe masini Super 2000, dublul Campion de Formula 1, Fernando Alonso, a iesit si el la atac. Spaniolul a spus ca se gandeste serios la retragere in cazul in care in F1 vor fi introduse motoarele standard, regula anuntata de FIA pentru 2010.

    Aceasta propunere a starnit un val de controverse inca de la primele zvonuri, mai multe echipe din Marele Circ anuntandu-si intentia de a boicota competitia.

    "Sa fim obligati sa alergam toti cu acelasi motor ar fi picatura care umple paharul. Va fi momentul in care sa ne gandim la retragere", a spus pilotul de 27 de ani, care sustine ca standardizarea anumitor componente, printre care si motorul, ar insemna un urias pas inapoi pentru aceasta disciplina.
    Vizualizari: 771