rss

Exteriorul SUV-ului EV9 dezvaluit in 2 scurte prezentari video

  1. 04/03/2023
    Vezi toate fotografiile (2)

    Kia Corporation a dezvaluit astazi un set de videoclipuri “teaser” pentru a prezenta mult asteptatul sau model 100% electric Kia EV9, SUV-ul electric dedicat al marcii. Modelul emblematic Kia EV9 este pregatit sa accelereze transformarea companiei intr-un furnizor de solutii de mobilitate sustenabila in era electrificarii.
    Videoclipul introductiv Kia EV9, disponibil pentru vizionare pe canalul YouTube Kia Romania, prezinta o silueta a modelului, prezentand din fata aspectul elegant al caroseriei sale proeminente. Grila iluminata cu design uimitor creat de lampile fata si spate completeaza identitatea indrazneata a modelului EV9.
    De asemenea, videoclipurile  ofera in avanpremiera o imagine a combinatiei unice intre designul elegant si sculptural si geometria increzatoare si asertiva a modelului Kia EV9.
    Numele, EV9, provine din terminologia EV Kia, asociind prefixul „EV” (vehicul electric) cu numarul „9” (noua), care reprezinta segmentul modelului in gama dedicata de automobile electrice Kia.
    La fel ca modelul Kia EV6, Kia EV9 este construit pe platforma dedicata pentru automobile electrice a companiei, Electric Global Modular Platform (E-GMP).
    Kia va dezvalui complet atat designul exterior, cat si cel interior la mijlocul lunii martie, iar informatiile despre produs vor fi dezvaluite integral in timpul Premierei Mondiale Kia EV9 la sfarsitul lunii martie.

    Vizualizari: 737