rss

Exercitiu de design: Citroen C-BIONIC Concept

  1. 21/01/2009
  2. Tags: C-BIONIC Concept, Citroen
    Vezi toate fotografiile (5)

    Acest curios vehicul pe care vi-l prezentam este un concept realizat de Antonin Maire D'Eglise pentru proiectul sau de diploma sustinut la Centrul de Design Citroen. Citroen C-BIONIC Concept, asa cum a fost denumit prototipul, reprezinta in viziunea designerului francez masina viitorului, unul intunecat pentru noi toti, al carui scop este salvarea Pamantului.

    Galerie foto aici

    Pana cand conceptul desenat de Maire D'Eglise va ajunge sa fie si produs in serie, omenirea va fi saracita de toate resursele naturale necesare fabricarii unei masini. Astfel, va aparea o noua generatie de vehicule, care va fi caracterizata de stiinta genetica si de dematerializare, care inseamna sa produci mult folosind cat mai putine resurse.

    Sasiul lui Citroen C-BIONIC este realizat dintr-un copac modificat genetic, in timp ce restul partilor componente sunt confectionate din alte materiale biodegradabile. Fiecare vehicul astfel realizat va muri dupa 3 ani si se va intoarce pe Pamant. Exceptie va face propulsorul electric al conceptului, care va fi montat pe urmatorul vehicul C-BIONIC.

    Ce parere aveti? Ar putea aceste prototipuri sa salveze intr-adevar Pamantul intr-o buna zi? Vom vedea...

    Vizualizari: 919
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »