rss

Exclusiv: primele informatii Ford Mondeo!

  1. 11/02/2007
  2. Tags: Ford, Mondeo, Sedan
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ford a publicat primele fotografii oficiale ale noului sau sedan de clasa medie, ce va fi prezentat cu ocazia salonului auto de la Geneva.

    Cu un design ce marcheaza ultima evolutie a curentului kinetic si motorizari de top, noul Mondeo devine vital pentru afacerile lui Ford Europe, in conditiile in care firma mama si grupul PAG sunt departe de o situatie financiara sanatoasa.

    Gama diesel nu este la fel de consistent populata, dar nu credem ca ii va dezamagi pe cei care cauta cuplu si consum redus.  Totul incepe cu un motor de 1,8 litri din binecunoscuta serie Duratorq, disponibil in doua versiuni de putere100 sau 125 CP – si cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte (varianta de125 CP poate fi cuplata la una cu sase trepte).

    Peste el se situeaza motorul de doi litri Duratorq care de asemenea este disponibil in doua variante: 130 sau 140 CP (prima in tandem cu o transmisie automata cu sase rapoarte, a doua cu una manuala, tot cu sase rapoarte).

    Toate propulsoarele vor fi sprijinite in efortul lor de a da satisfactii celui de la volan de un tren de rulare cu suspensii independente (MacPherson in fata si multlink in spate) si de un ecartament mai mare decat al vechii generatii; totusi, Ford s-a gandit si la confortul pasagerilor, care vor calatori intr-o liniste deplina multumita unui nou sistem de izolatie a sunetelor ce a redus nivelul zgomotelor cu 3 dB.

    In cursa contra-cornometru cu succesul, fiecare detaliu invizibil conteaza...
    Vizualizari: 1255