rss

Europa este cu ochii pe Romania

  1. 29/11/2007
  2. Tags: Automobile Craiova, Comisia Europeana
    Vezi toate fotografiile (1)
    Romania este in atentia Comisiei Europene atat in ceea ce priveste taxa de prima inmatriculare, cat si legat de privatizarea Automobile Craiova. In primul caz exista deja un termen de doua luni in care tara noastra trebuie sa se conformeze solicitarilor, iar in cel de-al doilea este asteptata acum opinia oficiala a CE.

    In privinta taxei, Comisia Europeana a precizat din nou ca reglementarile actuale sunt discriminatorii in cazul autoturismelor second-hand importate din alte state ale blocului comunitar. Daca Romania nu schimba legea, CE va depune o plangere la Curtea Europeana de Justitie.

    In ceea ce priveste fabrica de la Craiova, oficialii romani spun ca nu s-a finalizat investigatia cu privire la acordarea de ajutoare de stat, dar Comisia Europeana ar putea sa-si formuleze in urmatoarea perioada opinia in acest caz. De acest raspuns depinde, in buna masura, soarta preluarii Automobile Craiova de catre Ford, grupul american anuntand deja ca doreste ca procesul de privatizare sa se incheie, conform planului, in luna ianuarie.
    Vizualizari: 949
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »