rss

Eterniti Hemera, detalii despre cel mai luxos SUV din lume

  1. 05/09/2011
  2. Tags: eterniti motors, Hemera
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul Auto de la Frankfurt va gazdui debutul unei noi marci de lux, Eterniti Motors. Pentru a porni cu dreptul, britanicii au pregatit un concept ultra-exclusivist, care previzualizaza un nou SUV de lux. Seicii din industria aurului negru isi freaca mainile!

    Denumit Hemera, modelul beneficiaza de experienta si talentul unor nume mari din Formula 1 si Le Mans. La dezvoltarea SUV-ului au pus umarul pilotul de Formula 1 Johnny Herbert si fostul inginer Jaguar Alastair Macqueen, care se face "vinovat" de supercarul XJ220.

    Modelul de serie va fi "primul super-SUV din lume si va atinge noi culmi in materie de exclusivism, confort si performanta", dupa cum il descrie compania mama. Dupa debutul oficial de la Frankfurt, autoturismul va fi lansat pe piata anul viitor la un pret ce va depasi 150.000 de euro.

    Desi a anuntat ca au fost folosite componente regasite pe alte masini, Eterniti Motors s-a ferit sa dea un nume sau un indiciu in ceea ce priveste furnizorul. Tot cu zgarcenie a publicat si prima imagine, care dezvaluie SUV-ul privit de sus.

    Compania estimeaza o cifra de vanzari anuala de peste 100 de unitati.

    Vizualizari: 2045