rss

Eterniti Hemera, cel mai luxos SUV din lume

  1. 12/09/2011
  2. Tags: eterniti, Hemera, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)

    Eterniti Motors, nou jucator pe piata auto de lux, va lansa la Salonul Auto de la Frankfurt "primul super-SUV din lume". Dupa ce s-au zgarcit cu informatiile, britanicii au publicat primele imagini cu versiunea de pre-productie a modelului.

    Eterniti Hemera, viitoare jucarie de lux a miliardarilor lumii, va costa in jur de 170.000 de euro. In acesti bani vor intra promisiuni precum: cel mai performant SUV de pe mapamond si un habitaclu specific unei limuzine, cu finisaje exclusiviste.

    Desi s-au ferit sa furnizeze informatii privind sursa componentelor, oficialii Eterniti au declarat ca primul lor model va avea peste 620 CP si o viteza de top ce va depasi 300 km/h.

    La dezvoltarea SUV-ului au contribuit Alistair Macqueen, dezvoltatorul lui Jaguar XJ220 si Johnny Herbert, fost pilot de Formula 1.

    Compania estimeaza o cifra de vanzari anuala de peste 100 de unitati. Fiecare exemplar va fi construit manual, iar habitaclurile vor fi rasfatate cu doua Pad-uri, un sistem de racire a bauturilor racoritoare, scaune spate cu reglare electrica si multe alte capricii care sa convinga clientela cu buget generos.

    Modelul de serie va fi prezentat in martie 2012, la Salonul Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 4280