rss

Etapa 7, romani: Runda buna pentru Vulliet si Gyenes

  1. 14/01/2007
  2. Tags: Gyenes, Vulliet
    Vezi toate fotografiile (1)
    Francezul Vulliet, care concureaza cu licenta din partea forului de specialitate din Romania, a fost mai mereu in urma pilotilor nostri.

    In runda a saptea insa, el a izbutit cel mai bun timp, ocupand pozitia 74. A fost urmat de Gyenes (foto), care a incheiat intrecerea pe locul 87, dupa ce s-a ratacit.

    "Din cauza furtunii m-am ratacit impreuna cu Marcel. Practic nu mai vedeam pe unde mergem si am pierdut cam 30 de minute pana am revenit pe traseu. Din cauza asta am si terminat amandoi asa in spate pentru ca in mod normal trebuia sa fim in jur de locul 70. Eu am avut probleme si cu telescopul spate si in zona cu iarba ma depaseau toti, insa acum Zsolt Szilveszter, managerul si mecanicul meu, tocmai a pus un telescop nou si sper ca maine sa nu mai am probleme”, a spus Gyenes.

    Intr-adevar, nici Butuza n-a avut o zi fasta, terminand pe locul 112. "In prima parte, din cauza oboselii, am cazut intr-o zona relativ usoara si mi-am fisurat un deget de la mana stanga. Dupa aceasta accidentare a fost destul de greu. Pe langa accidentare, am avut si probleme cu GPS-ul, nu a functionat si cum aici a fost furtuna a fost destul de greu. Pana la urma conteaza ca am ramas in intrecere. Sincer, eu vreau sa termin raliul, pozitia de la final nu ma intereseaza", a spus Butuza.

    In fine, Freinademetz a terminat runda cu numarul 7 pe locul 90, astfel ca se apropie iar de zona primelor 100 de pozitii in ierarhia generala.
    Vizualizari: 472