rss

Essen Motor Show: Volkswagen se prezinta "in alb si negru"

  1. 03/12/2008
  2. Tags: Eos, Scirocco, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (3)


    Volkswagen a venit la Essen Motor Show, locul de intalnire al iubitorilor de tuning germani, cu doua modele exclusiviste. Cele doua modele care s-au prezentat elegant in alb si negru sunt coupe-ul Scirocco si coupe-ul cabriolet Eos.

    Prima masina poarta numele “Collectors Edition”, iar caroseria este vopsita intr-o nuanta exclusivista “White Oryx”. Jentile sunt din aliaj “poleite” in alb si masoara 19 inch. Modelul ne “lumineaza” cu ajutorul farurilor bi-xenon.

    Habitaclul ofera detalii ceva mai speciale, si anume tapiterie din piele in tonuri de alb si negru ... bineinteles. Echipamentul electronic al coupe-ului Scirocco “Collectors Edition” vine si el cu noutati, ca de exemplu sistemul de navigatie RNS 510 cuplat la sistemul Dynaudio. Motorul TSI pe benzina dezvolta 200 CP. Masina va fi produsa intr-o serie limitata de 100 de unitati (numarul va fi incrustat pe volan) si va fi lansata in 2009.

    Cea de-a doua serie limitata se numeste "White Edition" si urmeaza aceeasi traiectorie “alb-negru”. Volkswagen Eos vine intr-o nuanta “Candy White”, cu exceptia plafonului care este de un negru intens. Un contrast garantat! La interior Eos "White Edition" este ceva mai sobru decat Scirocco, tapiterie fiind din piele neagra. Sub capota gasiri un V6 de 3,2 litri ce dezvolta 250 CP.

    Spre deosebire de Scirocco, Eos “White Edition” va ramane “o piesa unica” si prin urmare nu va fi comercializat.

    Vizualizari: 1459