rss

Englezii au lansat cel mai luxos Range Rover de pana acum. Cu ce impresioneaza noul SVAutobiography

  1. 29/11/2017
  2. Tags: Land Rover, Range Rover, range rover svautobiography, Salonul Auto de la Los Angeles, svautobiography
    Vezi toate fotografiile (19)

    Pentru a dezvolta noul Range Rover SVAutobiography, sau cu alte cuvinte acest "sanctuar de relaxare", inginerii Land Rover au colaborat cu colegii lor de la divizia de lux Special Vehicle Operations.

    Masina este dezvoltata pe arhitectura lui Range Rover facelift, astfel ca exteriorul nu prezinta surprize majore, inafara unor embleme care atesta exclusivitatea acestui model. Interiorul in schimb, merita toata atentia ta. Avem aici materiale de cea mai buna calitate, piele cu model diamantat, ornamente din lemn sau acele scaune individuale "Executive Class" din spate.

    Acestea ofera pana la 1,2 metri de spatiu pentru picioare iar pentru un confort sporit, pot fi inclinate pana la un unghi de 40 de grade. Cele doua scaune sunt despartite de o consola centrala supradimensionata, ale carei atractii principale sunt fara indoiala ceasul Zenith, frigiderul incorporat care poate gazdui pana la 2 sticle de vin obisnuite, sau butoanele care inchid usile.

    Tot in spate regasim masutele pliabile actionate de un motoras electric, cele doua display-uri tactile de 10 inch si desigur, internet 4G WiFi.

    Oficialii Land Rover au vorbit si despre gama de motorizari a noului Range Rover SVAutobiography. Varful de gama va fi propulsat de unitatea V8 supraalimentata de 5.0 litri, care este acum capabila de 557 de cai putere si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in putin peste 5,2 secunde.

    Apoi, clientii mai pot alege fie o unitate V8 de 4,4 litri, fie un motor plug-in hybrid cu agregat de 2.0 litri, o unitate electrica si un pachet de baterii litiu-ion. Acesta din urma ofera in totalitate 398 de cai putere si poate parcurge pana la 50 de kilometri in modul full electric.

    Vizualizari: 2364
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »