rss

Encicolpedie Porsche

  1. 23/12/2006
  2. Tags: Constantin Parvulescu, Ferdinand Porsche, Porsche, la passion du sport
    Vezi toate fotografiile (1)
    Autorul francez de origine romana Constantin Parvulesco a publicat cartea “Porsche, la passion du sport” la editura ETAI (Editions Techniques pour l'Automobile et l'Industrie).

    Volumul cuprinde biografia detaliata a unui personaj mitic in istoria automobilului, Ferdinand Porsche, si este ilustrat cu documente inedite gasite de autor in arhivele Porsche, precum si in colectii private care vad in premiera lumina tiparului. De asemenea, trateaza povestea si caracteristicile tehnice ale tuturor modelelor realizate de Porsche, precum si carierele lor in sporturile cu motor, dorindu-se o opera de referinta pentru pasionatii acestei marci.

    Un autor enciclopedist, jurnalist si impatimit al motocicletei, Constantin Parvulesco a publicat in Franta numeroase carti tehnice si din diverse domenii, dintre care amintim: “BMW, placerea de a conduce”, “Morgan: o legenda engleza pe 3 si 4 roti”, “Messerschmitt”, “50 de ani de motociclete rusesti”, “Ceasuri sportive”, “Gondolele, simbolurile Venetiei”, “Coniacul” sau “Trabucurile”.
    Vizualizari: 1264