rss

Emotionant, Eficient, Electric: 2022 va fi anul Opel Astra

  1. 16/01/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a impresionat clientii si expertii in acest an cu noile Mokka si Mokka-e, premiera mondiala a noului Astra, unicul Manta GSe ElektroMOD si multe alte modele. Acest lucru este subliniat de numeroasele premii acordate Opel (cum ar fi „Volanul de aur 2021” pentru Mokka-e) si videoclipul “Best of Opel 2021” de pe retelele de socializare. In 2022, producatorul german de automobile isi va continua calatoria pentru a deveni un brand eficient, electric si emotionant. Vehicule importante Opel – mai ales noua generatie Astra – vor debuta in urmatoarele luni.
    2022 este important pentru Opel si din alt motiv. Anul va marca 160 de ani de cand Adam Opel a pus bazele unei companii care a evoluat de la o fabrica de masini de cusut si cel mai mare producator de biciclete din lume la un brand de automobile respectat la nivel international. Dupa 160 de ani, Opel se transforma din nou, de la un producator de automobile la un furnizor de servicii de mobilitate electrica. Pana in 2028, Opel va oferi doar vehicule electrice in Europa.
    „Deja realizam viitorul automobilelor astazi – indraznet si pur in design, emotional si electrizant din toate punctele de vedere”, a declarat CEO-ul Opel, Uwe Hochgeschurtz. „Best-seller-urile noastre din clasa compacta, Astra si Astra Sports Tourer, debuteaza in 2022, alaturi de noul Grandland. In plus, de curand am completat gama noastra de sisteme de propulsie durabile, fara CO2, cu Vivaro-e HYDROGEN, un vehicul comercial usor cu celule de combustie care face fata oricarei provocari. Aceste modele sunt reperele importante cu care ne vom extinde succesul in 2022.”
    Noile Opel Astra, Grandland si Rocks-e
    Inca de la inceputul anului, Opel va reporni la maxim uzina de la Eisenach. Productia noului Grandland (inclusiv variantele hibrid plug-in electric) va incepe acolo in ianuarie, iar  SUV-ul flagship va ajunge in curand la primii clienti. Noul Rocks-e a sosit deja. Primul SUM (Sustainable Urban Mobility) de la Opel poate fi condus in Germania de catre tineri de 15 ani care detin un permis de conducere AM .
    In timp ce cel mai mic Opel, Rocks-e, atrage atentia in traficul urban, cel mai mare Opel, noul Movano, va intra si el in serviciu activ – si in varianta Movano-e complet electrica. Aceasta inseamna ca clientii pot alege acum o versiune electrica cu baterie pentru fiecare vehicul utilitar usor Opel. In plus, de la sfarsitul acestui an, nouul van electric cu pile de combustie Opel Vivaro-e HYDROGEN a intrat in oferta, cu o autonomie de rulare de peste 400 de kilometri in ciclul WLTP  si realimentare cu hidrogen in doar trei minute.
    Prin urmare, Opel continua sa promoveze electrificarea marcii si a modelelor sale – de la vehicule usoare de pasageri (alias cvadricicluri) pana la vehicule comerciale usoare. In lunile urmatoare, in centrul atentiei se va afla noua generatie Opel Astra. Dupa premiera din septembrie 2021, noul Astra cu cinci usi  va fi disponibil pentru clienti inca din primavara viitoare, si in varianta hibrid plug-in. Astra-e complet electric va fi adaugata in gama in 2023. Noul Astra Sports Tourer va celebra in curand premiera mondiala oficiala. Versiunea break a best-seller-ului va fi disponibila si cu propulsie hibrida plug-in, dar si conventionala, vara viitoare. Pana la jumatatea anului 2022, 11 modele Opel vor fi electrificate, inclusiv intregul portofoliu LCV.
    Aniversarea Opel – Anul 2022
    Opel are o lunga traditie in dezvoltarea marcii si modelelor sale pentru a raspunde provocarilor viitorului. In cel de-al 160-lea an din istoria companiei, acest lucru este demonstrat in special de succesul inregistrat de Astra si Corsa. Acesta din urma a vazut pentru prima data lumina zilei in urma cu 40 de ani, in toamna anului 1982. De atunci, cea mai bine vanduta masina mica a subliniat in mod repetat modul in care Opel face tehnologiile de varf eficiente, tangibile si accesibile pentru clientii din fiecare clasa de vehicule, cu statistici de inmatriculare de top si cu numeroase premii.
    Nu fara motiv, Astra si predecesorul sau, Kadett, sunt percepute pe scara larga ca repere in clasa compacta. In urma cu 60 de ani, a fost lansat Opel Kadett A, o masina care urma sa joace un rol decisiv in modelarea sectorului sau de piata pentru deceniile urmatoare. Ambele serii de modele – Kadett/Astra si Corsa – imbina in continuare traditia cu inovatia in fiecare noua generatie si fac din mobilitatea viitorului o realitate cu sisteme de propulsie electrificate.
    Opel este pe drumul spre un viitor fara CO2, si nu doar pentru modelele si sistemele sale de propulsie. De asemenea, marca germana demonstreaza acest progres in mai multe locatii. De exemplu, Opel si Stellantis continua planurile de a construi „giga-fabrica” de celule de baterii in Kaiserslautern anul viitor. Intre timp, la Rüsselsheim, planul de a transforma sediul Opel intr-un campus verde prinde contur, ca viitor sediu pentru filiala germana a grupului Stellantis.
    „2022 va fi cu adevarat un an electrizant pentru Opel si pentru toti clientii, prietenii si fanii marcii”, a spus seful Opel Germania, Andreas Marx. „Impreuna cu dumneavoastra, noi, cei de la Opel, dorim sa luam succesul si avantul din ultimul an si sa le extindem in continuare. Va puteti astepta la multe momente interesante, emotionante si inovative din partea Opel in lunile urmatoare. Pana atunci, va dorim un Craciun Fericit si un An Nou Exceptional!”

    Vizualizari: 1205
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »