rss

Electrificat: Opel dezvaluie primele imagini cu viitorul model Astra

  1. 14/06/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opel a prezentat astazi primele imagini  ale viitorului model Astra – prima generatie a modelului compact german ce va fi electrificata. Imaginile dezvaluie precizia extrema si atentia deosebita la detalii a noului si foarte asteptatului model, ce reinterpreteaza filosofia de design pura si indrazneata si arata calea de urmat pentru viitoarele modele ale marcii.
    „Viitorul Astra va deschide un nou capitol interesant in istoria de 30 de ani a modelului nostru de clasa compacta”, spune CEO-ul Opel, Michael Lohscheller. „Suntem increzatori ca urmatoarea generatie Opel Astra va face o impresie puternica si va atrage multi clienti noi catre marca.”
    Partea frontala Opel Vizor va integra cele mai noi tehnologii
    Elementul de design central este grila frontala Opel Vizor, element vazut pentru prima data la noul model Mokka. Elementul de design se intinde pe toata partea frontala, integrand perfect tehnologii, cum ar fi farurile ultra-subtiri IntelliLux LED®, care aduc din nou inovatii de ultima generatie in segmentul de piata compact. În spate, noua logo Astra este amplasat central pe suprafata hayonului.
    Instrumente de bord Pure Panel cu ecrane digitale
    Aceeasi precizie germana se aplica in tot interiorul. Instrumentele de bord digitale de generatie urmatoare Pure Panel, cu suprafete complet vitrate, reflecta integrarea perfecta a Opel Vizor cu doua afisaje panoramice care ofera informatii detoxificate intr-un format orizontal orientat spre sofer. Controalele fizice au fost reduse la minim sub forma de butoane fin lucrate. Calitatea inalta a experientei interioare este subliniata in continuare de forma, texturile si materialele utilizate pentru volanul nou proiectat si scaunele fata exceptional de ergonomice - un punct forte al marcii Opel.
    Noua generatie Astra electrificata continua ofensiva noilor produse Opel
    Conceputa si proiectata in Russelsheim, Germania, urmatoarea generatie Astra va fi disponibila ca hatchback dinamic cu cinci usi si in versiune versatila Sports Tourer, continuand ofensiva continua a produselor Opel si adaugand un impuls considerabil electrificarii intregului portofoliu de produse al marcii. Productia va incepe anul acesta la uzina din Russelsheim.
    Informatii detaliate despre noua generatie de clasa compacta Opel vor urma in curand.

    Vizualizari: 788
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »