rss

Electric si foarte distractiv de condus: noul MINI Hatch 3 usi pe zapada si gheata

  1. 26/03/2022
    Vezi toate fotografiile (3)

    A cincea generatie de model incepe si cu MINI Hatch 3 usi. In prezent, noua editie a originalului este supusa testelor de dinamica in peisajele de iarna din Laponia.
    Noua familie MINI isi face turele de incalzire - iar acest lucru functioneaza cel mai bine pe gheata si zapada in gerul de la Cercul Polar. In prezent, noul MINI este supus testelor de dinamica la centrul de testare de iarna al BMW Group din Arjeplog (Suedia). Noua generatie a MINI este electrica si acum, o data cu testele de iarna din Suedia, termina un capitol major in procesul de dezvoltare de serie. Sistemul de propulsie electric, bateria de inalta tensiune, electronica de putere si tehnologia de incarcare a prototipurilor isi demonstreaza deja gradul ridicat de maturitate la temperaturi extreme sub zero. Drumurile acoperite cu zapada si zonele special pregatite pe lacurile inghetate servesc, de asemenea, drept piste de testare ideale pe care caracteristicile de condus, de manevrabilitate ale sasiului pot fi testate, rafinate si armonizate cu mare sensibilitate intre ele.
    A cincea generatie cu MINI Hatch 3 usi debuteaza ca primul model al noii familii MINI. Cu conceptul sau de automobil orientat spre placerea de a conduce electric inca de la inceput, noua editie a originalului este potrivita in mod ideal pentru a oferi agilitatea emblematica MINI si utilizarea creativa a spatiului, care garanteaza mult loc la interior pe o amprenta mica.
    Noul MINI Hatch 3 usi este de succesorul actualului MINI Countryman. Noua generatie a acestui bestseller in segmentul compact premium va fi oferita atat cu un motor termic, cat si cu un sistem de propulsie electric. Tot anul acesta, MINI va prezenta conceptul unui model crossover pentru segmentul premium al clasei mici.
    "MINI este pe un trend ascendent si se indreapta catre un viitor electric. Emblematicul nostru MINI Hatch 3 usi maximizeaza experienta pentru clientii nostri prin sentimentul go-kart electrificat combinat cu punctele de contact digitalizate - si un accent clar pe dezvoltare durabila cu o amprenta minima asupra mediului", spune Stefanie Wurst, directorul marcii MINI.
    Noul MINI Hatch 3 usi continua constant conceptul de distractie urbana care a avut succes de peste 60 de ani. Acest lucru va fi implementat si mai purist si durabil in viitor. Acest lucru devine deosebit de clar in designul variantei clasice de caroserie. Electrificarea ofera designerilor posibilitatea de a gandi fundamental diferit si creeaza noi puncte de plecare pentru combinatia emblematica MINI de stil individual, atentie la detalii, pasiune pentru inovatie si o traditie valoroasa. Designul noului MINI revine la istoria sa unica, foloseste cea mai recenta tehnologie si creeaza un maxim de emotii combinate cu o amprenta minima.
    Caracteristicile de condus care inspira ale noului MINI Hatch 3 usi pot fi rafinate optim la centrul de testare de iarna din Arjeplog. Cu fiecare tur pe care il parcurge pe zapada si gheata, inginerii de testare pot regla cu precizie dezvoltarea spontana a puterii motorului electric, sistemele de control pentru optimizarea tractiunii, comportamentul in viraje, caracteristicile suspensiei si amortizoarelor, precum si caracterul directiei si al sistemului de franare. Integrarea a tuturor sistemelor de propulsie si sasiu permite un grad matur de armonie generala, care va ajuta modelul de productie ulterioara sa ofere un echilibru MINI intre sentimentul go-kart si confortul de condus.
    De la prima generatie de automobile electrice, MINI si-a demonstrat excelent calitatile de condus. Iar Romania, cu proiectul de competitie MINI Electric Racing si deja faimosul automobil de curse Racing MIMI, marca a demonstrat potentialul dinamic unic. Cu modificari unice fata de un automobil de strada, Racing MIMI a facut performanta in mai multe campionate nationale, de la competitiile de coasta, la Super Slalom.

    Vizualizari: 622
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »