rss

Electric Personal Vehicle Concept by Sergio Luna

  1. 01/10/2008
  2. Tags: Concept, Electric Personal Vehicle Concept, Sergio Luna
    Vezi toate fotografiile (5)


    Niciodata nu am inteles de ce, intr-o lume in care Dacia Logan se vinde "pe rupte" pentru ca este ieftina si - atentie! - ofera un spatiu mai mult decat generos, atat in interior, cat si in portbagaj, constructorii auto insista cu concepte electrice care abia pot gazdui in habitaclu o persoana. E drept ca situatia economica mondiala si criza petrolului obliga umanitatea sa se reorienteze spre automobilele de mici dimensiuni, insa spatiu pentru o servieta, macar, mi se pare vital in gandirea unei masini.

    Din seria automobilelor minuscule astazi va prezentam un nou concept-car, proiectat de Sergio Luna, care ignora tot ceea ce stim despre automobile si ne propune o noua versiune a "autovehiculului viitorului", in fapt o interpretare personala a lui Segway.

    Amintind, ca forma, mai mult de o minge decat de un autovehicul, conceptul din imagine are doua roti, dar nu este motocicleta, si este propulsat de patru motoare electrice, cate doua in fiecare roata.

    Si totusi, automobilul denumit Electric Personal Vehicle Concept va fi, poate, ideal in orasele aglomerate ale anului 2020, asa cum sustine creatorul sau.


    Vizualizari: 848
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »