rss

Ekstrom este Campionul Campionilor

  1. 19/12/2006
    Vezi toate fotografiile (2)
    Castigatorul Race of Champions de anul acesta a fost suedezul Mattias Ekstrom (Suedia), un pilot din campionatul german al turismelor (DTM) care isi satisface capriciul de a participa ocazional la etape de WRC.

    Un alt punct de atractie al Cursei Campionilor este Cupa Natiunilor, adaugata in “meniul” competitiei in 1999. In acest an, s-au infruntat noua echipe compuse, teoretic, dintr-un pilot de circuit si unul de raliuri. Alaturi de doua echipe care au reprezentat Franta, au fost alese “pe spranceana” de organizatori echipele Germaniei, SUA, Finlandei, Angliei, Scotiei, Scandinaviei, si Spaniei. Surpriza avea sa vina din partea echipei americane, reprezentate de starul motocrosului freestyle, recent convertit la raliuri, Travis Pastrana. Intrucat coechipierul sau s-a accidentat inaintea cursei, el a concurat la toate mansele acestui concurs pe echipe, reusind sa bata de unul singur Germania si Scotia, insa parcursul sau s-a oprit in finala pe natiuni, unde s-a inclinat in fata Finlandei, desi l-a invins pe dublul campion de raliuri Marcus Gronholm.

    Spectacolul a fost completat de demonstratia de cercuri pe asfalt a cascadorului britanic Terry Grant si de defilarea bolizilor de curse Renault R26 de Formula 1, noul Citroen C4 WRC, Mitsubishi Pajero MPR12, castigator al Raliului Dakar 2006 si masina campioana in 2006 in Campionatul Mondial al Turismelor - BMW 320si.
    Vizualizari: 581
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »