rss

Editii limitate VW Polo: GT-Rocket si Black/Silver

  1. 13/05/2008
  2. Tags: Gt-rocket, Polo
    Vezi toate fotografiile (8)
    Constructorul din Wolfsburg a lansat trei editii speciale ale modelului sau de clasa mica Polo, GT-Rocket si Black/Silver, care se caracterizeaza printr-o gama speciala de echipari si imbunatatiri ale performantelor.

    Editia GT-Rocket afiseaza un design tineresc si dinamic, elemente sport personalizate si un grad ridicat al dotarilor standard. De asemenea, modelul beneficiaza de jante din aliaj Aristo, eleron spate si faruri de ceata, in timp ce la interior se remarca insertiile din aluminiu, volanul sport si tapiseria unicat din piele, precum si covorase inscrptionate cu logo-ul GT-Rocket. Aceasta versiune sport este disponibila in doua variante de motorizare pe benzina si trei dieseluri, iar pretul de pornire este de 16.875 de euro, valabil pentru modelul Polo 1.4/80 CP.

    Pentru a oferi clientilor o alternativa mai eleganta, Volkswagen a introds editiile limitate Black/Silver. Asa cum reiese din nume, acestea sunt disponibile in culorile Black, Black Magic, Reflex Silver si Silverbird. In plus, ofera o gama variata de dotari si specificatii superioare.

    Modificarile vizeaza in special interiorul, unde se remarca instalatia de climatizare, Radio CD-ul, volanul sport din piele, geamuri spate si luneta fumurii. La exterior, jantele din aliaj Varano de 16 inch sunt oferite standard.

    Editiile Black/Silver sunt oferite in patru versiuni de motorizare pe benzina si patru dieseluri, la un pret de pornire de 13.800 de euro.
    Vizualizari: 1918