rss

Editie speciala Scaglietti la 60 de ani de Ferrari

  1. 30/01/2007
  2. Tags: Ferrari Scaglietti, GT-ul din Maranello
    Vezi toate fotografiile (3)
    Ferrari sarbatoreste anul acesta 60 de ani de la infiintare, iar momentul a fost marcat prin lansarea unei editii speciale a supercar-ului Scaglietti, ce va fi produsa – ati ghicit – intr-o serie limitata de 60 de unitati.

    GT-ul din Maranello
    are caroseria vopsita in doua nuante de negru – mat si metalizat –, care la vremea lor au acoperit unele dintre cele mai celebre modele ale marcii.

    La interior, fericitul posesor va avea de admirat cobinatiile unice de culori ale tapiteriei, acoperisul panoramic din sticla elctrocromica (ce isi poate schimba opacitatea in functie de dorintele celui aflat la volan) si, nu in ultimul rand, simbolul satinat, unic pentru fiecare masina, care marcheaza unul din cele 60 de momente importante din istoria Ferrari (printre ele, cateva titluri mondiale de Grand Prix castigate de Ascari si Schumacher si lansarile unor modele legendare, precum GTO, F40 si Enzo).

    Cel putin la fel de important ca prezentarea acestei editii speciale Scaglieti este si maratonul Ferrari, care se afla in desfasurare chiar pe momente ce parcurgeti aceste randuri.

    Startul s-a dat la Abu Dhabi din fata ambasadei Italiei, cursa – in fapt una de stafeta – urmand a parcurge 50 de tari (Japonia, China, Australia, Africa de Sud, America si intreaga Europa) si a implica peste 10.000 de posesori Ferrari.

    Fiecare participant va avea de transportat si transmis un bat de stafeta special, marcat la randul sau cu cele 60 de simboluri ale istoriei Ferrari si gravat cu o emblema a calutului cabrat realizata de Damiani din platina si diamante.

    Atentie sporita la stopurile din Africa de Sud...
    Vizualizari: 1138