rss

Editie speciala: Renault Clio Rip Curl

  1. 17/07/2008
  2. Tags: Clio, Clio rip curl, Rip curl
    Vezi toate fotografiile (16)

    Impulsionati de vanzarile excelente inregistrate de varianta de anul trecut, care s-a vandut in peste 30.000 de unitati in 20 de tari, Renault reediteaza in 2008 parteneriatul de succes cu renumitul brand de surf si snowboard Rip Curl lansand o noua serie limitata Clio Rip Curl.

    Disponibil in 3 si 5 usi, noul Renault Clio Rip Curl afiseaza un design atragator gratie numeroaselor posibilitati de customizare si a unei liste bogate cu dotari optionale croite, parca, pentru iubitorii sporturilor de apa si de iarna.

    Aspectul exterior deosebit al lui Clio Rip Curl este intarit de o gama larga de pachete de personalizare care cuprind excelente desene expresive Rock, Girly si Planete, in timp ce la interior se remarca logo-urile Rip Curl pe consola centrala, pe praguri si pe covorasele din cauciuc. De asemenea, in spatiul destinat bagajelor sunt doua spatii de depozitare, unul pentru "nisip" si unul pentru "zapada", care pot fi incarcate in functie de anotimp.

    Parteneriatul dintre Renault si Rib Curl nu se rezuma doar la aceasta serie limitata de modele, ci vizeaza si eforturile celor doua branduri importante pentru protejarea mediului inconjurator. Francezii contribuie financar la Fundatia Rip Curl Planet, in timp ce gama de modele Clio Rip Curl este disponibila si cu un motor ecologic de 1,2 litri si 16 valve, care dezvolta 75 CP si 105 Nm de cuplu, care functioneaza pe baza de bioetanol E85.

    De altfel, toate motorizarile oferite de Clio Rip Curl combina placerea de a conduce cu emisiile reduse de CO2, versiunea comercializata in Franta fiind degajand in aer 140 g/km de dioxid de carbon.

    Preturile unui astfel de model Clio Rip Curl sunt cu 500 de euro mai mici decat in cazul echivalentului Clio III Dynamique, si anume pornesc de la 13.950 de euro si pot ajunge la 18.050 de euro, acesta din urma valabil pentru motorizarea 1.5dCi in 5 usi.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 2618