rss

Editie speciala Lotus Elise

 1. 10/04/2007
 2. Tags: Lotus Elise
  Vezi toate fotografiile (1)
  Reprezentanta americana a constructorului britanic a anuntat lasnarea unei editii speciale a supercar-ului Elise, ce comemoreaza 35 de ani de la aparitia unia dintre cele mai reusite designuri din Formula 1 din toate timpurile – cel al lui Lotus Type 72.

  Cu aceasta masina Emerson Fittipaldi a castigat cinci din cele 11 curse ale sezonului din 1972, devenind cel mai tanar camipon mondial din istoria Marelui Circ.

  Produs intr-o serie limitata de doar 50 de unitati, fiecare Lotus Elise Type 72D va fi numerotat si va fi insotit de un material documentar ce atesta mostenirea modelului, de semnaturile lui Clive Chapman (fiul fondatorului Lotus, Colin Chapman) si a lui Michael J. Kimberley (presedintele grupului), dar si de o casca decorata special pentru aceasta aniversare. 

  La exterior, masina se va evidentia prin prezenta unor desene, logo-uri si jante aurite, in timp ce interiorul va incanta cu o tapiterie din piele in doua nuante si insertiile de Alcantara.

  Lotus Elise Type 72D va fi oferita pe piata americana in vara acestui an, urmand a-i costa pe doritori un chilipir de 60.000 de $.
  Vizualizari: 875
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »