rss

Editie speciala: Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster Versace

  1. 24/06/2008
  2. Tags: Lamborghini murcielago lp 640 roadster, Versace
    Vezi toate fotografiile (3)

    Renumitele companii Versace si Lamborghini, care colaboreaza din anul 2006, au lansat la Milano o editie limitata a modelului Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster, insotita de o colectie unicat de accesorii.

    Pentru a crea un super roadster, designerii de la Maison Versace si-au unit fortele cu cei de la Centrul de Design Lamborghini (Centro Stile) si cu specialisti in materie de proiecte "ad personam".

    Programul Lamborghini de fata permite clientilor sai personalizarea supercar-urilor prin alegerea unor specificatii, culori de caroserie, precum si materiale si finisari interioare deosebite.

    Noua editie limitata Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster Versace va fi produsa la comanda si este oferita cu tapiserie din piele alba si neagra pe care este brodat motivul Versace Greek.

    De asemenea, se distinge tapiseria din piele fina pe care este brodat acelasi desen Versace Greek si care acopera plansa de bord, fetele usilor si consola centrala.

    Bolidul dispune in premiera de capota transparenta, sub care se poate zari puternicul propulsor V12.

    Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster Versace ofera o gama larga de accesorii, realizate din piele de vitel de culoare negru, din care amintim geanta de tip troler, geanta sport, servieta, pantofi pentru condus, manusi, curea, portofel, palarie sau o pereche de pantaloni.

    Aceste accesorii sunt realizate manual, poarta insemnele Versace si Lamborghini si vor fi disponibile de la inceputul lunii noiembrie 2008, exclusiv in magazinele Versace si intr-un numar limitat de showroom-uri Lamborghini.

    Vizualizari: 1354