rss

Editie limitata: Skoda Octavia vRS

  1. 22/01/2009
  2. Tags: Octavia, Octavia RS, Octavia vRS, Skoda, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (4)

    Daca va doriti o masina de calibrul celor din gama Volkswagen, care sa fie echipata cu tehnologie Audi si care sa fie si mai ieftina, cu siguranta Skoda este o varianta demn de luat in seama.

    In acest sens, constructorul din Mlada Boleslav a lansat o editie speciala a versiunii performante Octavia vRS destinata acelora care vor sa se simta cat mai bine pe sosea si pentru care marca masinii nu conteaza foarte mult.

    Aceasta serie limitata va numara doar 500 de exemplare din aceasta versiune a Skodei Octavia vRS, fiecare dintre masinii fiind personalizata cu numarul sau de productie printr-i eticheta lipita pe scaunul soferului.

    Octavia vRS este oferita cu o nuanta de vopsea Anthracite Grey, cu un set de jante din aliaj de 18 inch si cu o combinatie de piele italiana gri si neagra. Ca motorizari sunt disponibile doua versiuni, benzina 2.0 TFSI de 200 CP si diesel 2.0 TDI CR de 170 CP.

    Ca dotari, Skoda Octavia vRS a primit un volan sport cu trei spite imbracat in piele, un sistem audio Bolero cu touch-screen, computer de bord cu display Maxi-dot, noi finisaje pentru plansa de bord si un nou logo rosu-negru vRS special realizat pentru aceasta editie limitata.

    Pretul unei Skoda Octavia RS este de aproximativ 17.385 de euro, iar aceasta serie limitata costa cu 800 de euro mai mult.

    Vizualizari: 7657
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »