rss

Editie limitata BMW X5 si BMW X6 Black Vermilion si editie limitata BMW X7 Frozen Black – prezenta impunatoare, design exclusiv

  1. 25/07/2021
    Vezi toate fotografiile (22)

    Oferta de modele X din segmentul superior a devenit si mai spectaculoasa, o data cu prezentarea unor editii speciale cu un design exclusiv si impunator: BMW X5 si BMW X6 Black Vermilion si  BMW X7 Frozen Black. Noile modele pot fi comandate si in Romania.
    Gama BMW X este o poveste de succes speciala – de-a lungul timpului BMW a deschis noi categorii de modele cu lansarea, pe rand a fiecarui membru al familiei X. Numai in 2020 si cu aproape 250.000 de unitati vandute in intreaga lume, trioul de modele SAV si SAC provenit de la Spartanburg (SUA) a contribuit decisiv la succesul marcii BMW. Aproximativ fiecare al optulea model BMW nou livrat a fost un BMW X5, X6 sau X7. Pe piata din Romania aceste modele se bucura de o apreciere speciala, BMW X5 fiind constant in ultimul deceniu cel mai bine vandut model al marcii.
    Toate cele trei modele editie sunt puse in vanzare cu toate motoarele disponibile pentru fiecare dintre modelele lor originale. Acestea pot fi comandate cu efect imediat, lansarea pe piata incepand din august 2021. Preturile in Romania incep de la 89.182 de euro pentru BMW X5 Black Vermilion (motorizarea X5 xDrive25d), 100.700 de euro pentru BMW X6 Black Vermilion (motorizarea X6 xDrive30d) si 105.000 de euro pentru BMW X7 in Frozen Black metalizat (motorizarea X7 xDrive 40d), preturile includ TVA 19%.
    Deosebit de atractive: editiile BMW X5 si X6 Black Vermilion
    Accentul central al editiei Black Vermilion este interactiunea dintre culorile negru si rosu. De exemplu, grila dubla BMW cu bare rosii, un finisaj unic, creeaza un contrast eficient cu vopseaua speciala BMW Individual Frozen Black metalizat. La BMW X6 Black Vermilion, aceste finisaje sunt potentate de grila Iconic Glow. Farurile M Shadow Line cu lumina laser BMW, care includ iluminare de accent cu semnatura X albastra, completeaza aspectul distinctiv al partii frontale. Mai mult, la exterior, pachetul M Sport subliniaza caracterul dinamic al editiilor BMW X5 si X6 Black Vermilion. Acesta cuprinde, printre altele, spoiler fata si difuzor spate specifice, precum si M Shadow Line lucioasa cu optiuni extinse. In spatele jantelor de 22 de toli, din aliaj usor, cu design 742 M double-spoke si finisare Orbit Grey, echipate cu anvelope mixte concepute exclusiv pentru aceste modele editie, etrierele de frana M Sport de culoare rosu lucios se remarca drept un punct de atractie vizual atractiv.
    In interiorul tapiteria M Alcantara, de culoare antracit, a acoperisului ofera o ambianta exceptional de sofisticata. Un logo Edition in finisaj BMW Individual Black Piano, prelucrat fin si dispus pe capacul suportului pentru pahare, subliniaza exclusivitatea modelului editie speciala.
    Aplicatia din sticla Crafted Clarity de pe controlerul iDrive, selectorul automat de viteze si butonul Start/Stop, precum si finisajul interior din lemn pretios BMW Individual Fineline Black cu incrustari din aluminiu ofera accente sofisticate suplimentare. Conducatorul si pasagerul din fata calatoresc pe scaune confort, care ofera o multitudine de optiuni de reglare. Tapiteria cu continut extins BMW Individual cu piele Merino Black este imbunatatita suplimentar de cusaturile contrastante rosii specifice editiei, atat pentru scaunul conducatorului, cat si pentru scaunul pasagerului din fata. In interiorul BMW X5 Black Vermilion, accentele rosii se regasesc si pe scaunele din spate. In mod similar, muchia covoraselor din fata si din spate este finisata in rosu. Sticla cu protectie solara, cu geamuri spate intunecate, imbunatateste intimitatea pasagerilor, in timp ce se imbina armonios cu designul exterior sportiv si dinamic.
    Editia BMW X7 in Frozen Black metalizat - individuala si expresiva
    La fel ca editiile Black Vermilion, noua editie BMW X7 este finisata tot in culoarea speciala BMW Individual Frozen Black metalizat. Vopseaua speciala mata-metalizata scoate perfect in evidenta detalii de design ale caroseriei. Etrierele de frana BMW M Sport din spatele jantelor de 22 de toli, din aliaj, cu design BMW Individual Y-spoke 758 I si finisare Orbit Grey mat, sunt finisate in negru lucios. Combinat cu pachetul M Sport si M High Gloss Shadow Line cu optiuni extinse. Interiorul editiei BMW X7 in Frozen Black asigura o atmosfera discreta si eleganta datorita tapiterie M Alcantara, de culoare antracit, a acoperisului, aplicatiei de sticla Crafted Clarity si sticlei cu protectie solara.

    Vizualizari: 915
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »