rss

Editie finala Subaru Impreza WRX

  1. 06/07/2007
  2. Tags: Impreza WRX, Subaru
    Vezi toate fotografiile (2)
    Desi noua generatie Impreza a fost prezentata de ceva vreme, japonezii s-au gandit ca, pana la lansarea pe piata europeana, sa le faca asteptarea mai usora principalilor fani, britanicii, cu o editie speciala a lui Impreza WRX – GB270.

    Poate ca noul nume suna cam urat, insa el spune totul despre aceasta masina: botezata dupa Raliul Marii Britanii (GB vine evident de la Great Britain), ea pune la dispozitie 270 CP, cu 40 mai multi decat un WRX normal.

    Cuplul a sarit si mai mult pana la 420 Nm (de la 320), astfel incat masina din imagine poate accelera pana la 100 km/h cu peste jumatate de secunda mai repede ca modelul “clasic” (5,3 secunde in loc de 5,9), aproximativ aceeasi diferenta pastrandu-se si intre 0 si 160 km/h (13,9 secunde in loc de 14,4).

    Pe langa evidentul plus de forta, GB270 include si un pachet optic menit sa il diferentieze clar de oricare alt WRX de pe strada: garda la sol este mai mica, grila radiatorului este acum o plasa din otel inoxidabil, spoiler-ul fata este preluat de la STI iar rotile sunt dominate de prezenta jantelor de 18 inch.

    Intre timp, la interior, mainile vor mangaia un schimbator de viteze cu nuca Momo si corpul se va cufunda in scaunele sport, inscriptionate cu logo-ul “GB270”. 3, 2, 1…
    Vizualizari: 943